Dziadek napisał(a):Kolor już wybrany, mały dylemat mam czy już oklejony dach i tylną klapę zostawić czy zamalować?
zamalować!
Vortech rewelacja! Który to model bo nie widze

(jak to weede twierdzi nierozwojowej)

Dziadek napisał(a):Zacznijmy od tego że nie kręci mnie posiadanie literki M, bym chciał to bym miał, może nawet 2xAle....S62 nie trzymają mocy, ich utrzymanie i zakup są irracjonalnie drogie. Typowe S62 ma 360-370KM, ale o tym się nie mówi w pl. Kosztuje słupek koło 12000-15000zł minimum. Jak się wysra, a ma prawo, to znowu wydajesz 12000zł. Dla 60KM? Nie, dziękuję
Jeden przepływomierz to chyba 1000zł, są 2, siadają co 10-15000km. Vanosy-siadają. Faajnie. KOszty częście w sklepie-nie fajnie. A kompresor założę taniej.
Temat rozpracowałem jak robiłem swapa, nie chcę żadnego M. A wsadzenie tego teraz to u mnie prawie p&p jest tak przy okazji, mocowania te same, skrzynię mam od M5 już obecnie, wydechy pasująAle ja tam lubię swoje stare dobre m62, które spotkam na każdym szrocie za kilka tysi (2-4), a jedno zapasowe mam nawet w piwnicy
Będę miał kaprycho to je rozpierdolę i wsadzę następne bez większego żalu. NIe mam vanosów, mogę w sumie już teraz pozbyć się przepływki, gaz mam na linkę i mocy więcej niż w serii o 25KM bez zbędnej walki
Proste i skuteczne, nawet jakoś do tego jedzie. A to ma głównie jeździć i to nie mało.
Dobiłeś swoje M do serii?