Mały update.
- hamulce z 1,9 gti przy 100 blokuje kola... staram sie narazie opanowac ich potencjal nadal zostaly mi do zrobienia heble z tylu moze sie pokusze o zalozenie tarcz z tylu ale to troszke rzeby no i jeszcze chyba zaloze wieksze serwo ale to tez przyszlosc
- jamex - 40 + gazowki z gti niewiadomego pochodzenia. Coraz bardziej mysle o jakims billim b4 ale nowym bo z uzywkami to nigdy nie wiadomo...
- glosniki piooner ts-1349 - nareszcie cos gra mocniej niz moj tlumik. Nie jestem audiofilem wiec wiecej mi nie potrzeba moze jeszcze wyglusze drzwi i wymienie kable i to wszystko w kierunku audio.
W planach jest rowniez wnetrze z gti w polskorze. Caly czas myslalem o kuble i szelkach ale w glowie zrodzila sie nowa koncepcja stworzenia za pare lat typowej rajdowki do upalania po kretym wiec predzej czy pozniej ta wizja dojdzie do skutku. Narazie mysle o 205 1,6 gti albo ax gt - ax bardziej by dawal rade w swojej klasie bo to tylko 1,4 a pug juz w wyzszej.
Teraz pare fotek:
Fotki by mac max szybka sesja przy okazji testowania hebli samochod brudny fotograf sie spieszyl ale mi sie podobaja zdjatka

ale obiecana mi zostala dluzsza sesja + lepsza miejscowka + czysty samochod takze potem pewnie juz mac max sie pochwali.