[Seat Leon Cupra4 ARL]

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez Mav » niedziela, 27 maja 2007, 09:49

dave napisał(a):a wiec wrocilem z pewnych drobnych modow i co :?: i dupa :!: ale po kolei... umowiony bylem na 14 na wymiane dmuchawki co sadzilem ze potrwa ze 2-3 godziny max.. hmm.... trwalo 8 :lol: nikt nie wzial pod uwage ze w 4x4 bedzie tak malo
[...]
co za dzien uroczy :/ no nic.. ide spac, oczywiscie na festiwalu startuje i albo zajade sprzeglo albo ta dmuchawke a moze jeszcze cos ciekawego sie stanie ;)

Uzyj czasem jakichs znaków interpunkcyjnych :D bo tak jednym ciurkiem trudno się czyta... :lol:

Ile Ci seryjnie dmuchało?
Mav

Postprzez dave » niedziela, 27 maja 2007, 10:30

weede napisał(a):a czym się jeszcze rózni 4x4 od zwykłej cupry? Ja myślalem, ze tylko heldexem...

zamieszales teraz wszystko :lol: tym ze w 4x4 we wszelkich regulacjach przszkadza wal i wydech zawiniety w taki sposob ze nie zrobisz z tym nic. musialbys miec palce jak ginekolog ;) Dziadek najpierw opanujemy turbine a pozniej bedziemy myslec o sprzegle. poki co slizga sie tylko na 6 biegu. gshock to nie bylem ja ;)
Mav napisał(a):Ile Ci seryjnie dmuchało?

seryjnie 1,5 w piku
dave
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » niedziela, 29 lipca 2007, 22:17

dzis sie przekonalem pieknie startuje z 4 lakow tez chce tak gratki dla kierownika zoltego potwora
maciej29

Postprzez dave » czwartek, 23 sierpnia 2007, 17:57

trafila sie okazja na zmiane felg. ogolnie mialem mieszane uczucia do tego wzoru wlasnie przy leonie ale chyba nie bedzie tak najgorzej 19 calowa ala audi i cholerne opony falken. moze i wlasciwosci na drodze maja dobre ale rant chroniacy felge jest nieporozumieniem przynajmniej w tym przypadku. jak wam sie widzi? fela narazie tylko przylozona do auta. na poczatku wrzesnia bede juz na nich jezdzil ;)
Obrazek
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » czwartek, 23 sierpnia 2007, 18:03

Ladnie, choc dosc popularnie.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek104 » czwartek, 23 sierpnia 2007, 18:41

Ale Leonow na 19" zbyt duzo nie ma :)
ładnie bedzie :mrgreen:

A nie wolałbyś wieloramiennych 18? W zeszłym sezonie pewien czarny Leon na nich jezdzil
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Griszczuk » czwartek, 23 sierpnia 2007, 19:05

Podoba mi sie Leon na tej feldze :)
Griszczuk

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 23 sierpnia 2007, 19:16

Hehe spore. Wzór kwestia gustu, ale na moje jest okej ;)
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez GaceK » czwartek, 23 sierpnia 2007, 19:51

Nie no na Leonku ladnie by 19" wygladaly... Ale to troche wg mnie nie pasuje... Seat a fele od Audi A8 :D "rydwany" do Leona wg mnie nie pasuja, ale to jest tylko moje zdanie... Wg mnie one sa zarezerwowane do samochodow Audi grupy A6 i A8 :P
GaceK

Postprzez Sokół. » czwartek, 23 sierpnia 2007, 19:57

Zdejmij tylko kapsle od audi zeby przypalu nie bylo:)
Kupie cos w dobrych piniadzach.
Sokół.
Super user

Postprzez GaceK » czwartek, 23 sierpnia 2007, 20:39

Wydaje mi sie ze i tak lekki bedzie bo rydwany sa dosc charakterystyczne do aut grupy audi :) No ale kazdy zaklada podlog siebie :)
GaceK

Postprzez dave » czwartek, 23 sierpnia 2007, 21:22

Jarek104 napisał(a):A nie wolałbyś wieloramiennych 18? W zeszłym sezonie pewien czarny Leon na nich jezdzil
byc moze mowisz o moim poprzednim leonie ;)
GaceK napisał(a):Seat a fele od Audi A8 "rydwany" do Leona wg mnie nie pasuja
zobaczymy jak zaloze, jesli zostana to na przyszly sezon beda lakierowane tak jak ja chce czyli czarne srodki, te miejsca u gory przy rancie miedzy ramionami tez beda czarne (felga wyda sie wieksza) a same ramiona w kolorze tytanu.
Sokół. napisał(a):Zdejmij tylko kapsle od audi zeby przypalu nie bylo:)
mam je od wczoraj, beda kapsle seata ;) tak naprawde to musze pojezdzic i zobaczyc czy da sie jezdzic na tych kolach, jesli nie beda przeznaczone tylko do lansu ;)
dziekuje wszystkim za opinie ;)
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez trance » czwartek, 23 sierpnia 2007, 21:59

Jarek104 napisał(a):Ale Leonow na 19" zbyt duzo nie ma :)
ładnie bedzie :mrgreen:

A nie wolałbyś wieloramiennych 18? W zeszłym sezonie pewien czarny Leon na nich jezdzil

ja widziałem czarnego toledo, zatrzymywał się koło dworca PKP i bardzo mi się podobał na tych alu...

a swoja drogą do bani paplanina, żę te fele są zarezerwowane do a6 i a8...wg mnie to właśnie one leża lepiej na Twoim leonie niż na a6/a8 :)
Obrazek
trance
Forum Clubber

Postprzez ando » piątek, 24 sierpnia 2007, 00:06

Dziadek napisał(a):Ladnie, choc dosc popularnie.

zgadzam sie z ta opinia
a co do opon marki falken no coz sam jezdze na takich i pomimo ze rant jest praktycznie w zaden sposob nie chroniony przez nie to i tak bym zakupil jeszcze raz przynajmniej guma sie ladnie opina i bardziej lansownie wyglada hehe
ando

Postprzez --orzech-- » piątek, 24 sierpnia 2007, 00:20

kiedys jezdzil leonik z poznaniach i mega kozacko wygladal na 19kach jednak pokusil bym sie o inny wzorek... ale skoro okazja to nie mamy co dyskutowac.. gratulacje za najwiecej cali ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta