nie wiem ale mozna byloby pomyslec nad ukryta butla i jakas instalacja otwierajac/zamykajaca zawor (poza przyciskami na "dopalki") ..hmm tylko czy cos takiego szloby zrobic zeby to bezpiecznie otwieralo i zamykalo zawor butli i mialo rece i nogi to inna historia
sa dostepne elektrozawory do takich butli i dzialaja bardzo dobrze. butla musi byc pod skosem umieszczona, zawor wyzej i do kierunku jazdy poniewaz w srodku jest sonda ssaca i tylko w takiej pozycji mamy mozliwosc wystrzelenia calego gazu jaki jest w butli a nie tylko polowy. co do przyciskow to u mnie nie bedzie takich cudakow, za leniwy jestem. bede zakladal z mikrostykiem podlaczonym pod linke od pedalu gazu. jezeli przepustnica otworzy sie na powiedzmy 90% zostanie wtrysniete nitro do ukladu dolotowego. jest to o wiele lepsze rozwiazanie niz wspomniany przycisk, ni etrzeba go szukac na kierownicy po zmianie biegu bo powinien byc pod prawa reka zamontowany, a jak zalozy si epod lewa to z kolei trzeba uwazac zeby nei jechac na nitro podczas zmiany biegu.