dave napisał(a):przy okazji trzeba bylo w jakis sensowny sposob doprowadzic wiecej rzeźkiego powietrza tu i tam. poniewaz w zderzaku Rki nie ma za bardzo gdzie wyprowadzic rur by castorama, musialem pozbyc sie halogenow aby gdzies upchac te rury. teraz wiem ze dotrze do miski/skrzyni i filtra tyle powietrza ile potrzebaoraz prezentuje fotke pogladowa jak bedzie wygladal slupek z zegarami (slupek bedzie poprawiany i obszywany materialem)
![]()

KOZI napisał(a):SPRZEGLIK
kurde mazda 300+ to ja najwolnijeszy bede:)

dave napisał(a):teraz w mazdzie bedzie +300

KOZI napisał(a):PS.
A JA WCZORAJ SPECJALNIE PRZYJECHAłEM NA PAS I SIE CHCIAłEM ZMIERZYC Z DAVEM POMIMO ZEROWEJ TRAKCJI NA ZWYKLYCH WASKICH OPONACH I PO GODZINNYM CZEKANIU NA MROZIE NA NIEGO POWIEDZIAL, ZE SIE NIE SCIGAC BO COS TAM COS TAM SPRZEGLIK, BUUU...
auto jest mniej dociazone wiec tyl moze troche skakac poza tym jest glosne w srodku.kiri601 napisał(a):widziałem ostatnio Leona z wybebeszonym środkiem, są jakieś różnice w temacie prowadzenia?
seryjne zawieszenie sprawdza sie dobrze do normalnej codziennej jazdy.kiri601 napisał(a): jak wyglądała eksploatacja seryjnego autka? chodzi mi głównie o zawias
dave napisał(a):seryjne zawieszenie sprawdza sie dobrze do normalnej codziennej jazdy.