taka sytuacja !
no to dupa na ten adres nie można się już dostać , tylko co teraz szkoda mi mojego starego konta
Aniołek napisał(a):Ogólnie doszedłem do wniosku że moje auto ma pewien zakres temperatur w których spisuje się świetnie jak jest za ciepło to zaczynają się kłopoty i to by się zgadzało bo rekordy robiłem na początku sezonu a nie w środku lata teraz auto po prostu lata a w Olsztynie pipa była , ależ musiałem długo czekać aby się wygadać
Aniołek napisał(a):no przyjże się , u mnie korekty zaczynają się od +30st z czego fabrycznie od 28st i tak już trochę wyciąłem tylko nie wiem jak daleko można wycinać bo nie mam ochoty na spalanie stukowe przy włączonym nitro , może znajdę coś na forum HPTuners-a , kurka długo człowiek musi sie uczyć ale satysfakcja jest , przydał by się jakiś magik od tworzywa sztucznego który przerobi mi pokrywę silnika , potrzebuje wlot powietrza i skrzela macie kogoś kto ogarnie temat i zrobi to przede wszystkim równo i symetrycznie ?
Aniołek napisał(a):wymazałem korekty do 45st w doczytałem na forum gdzies tam że nawet do 55st można wymazać , przyjrzałem się bliżej temu zagadnieniu i przy + 23st na dworze i kulaniu sie po mieście miałem w dolocie +30st a stojąc kilka minut w korku 60st , masakra jakaś , w Olsztynie byl upał i korek pewnie miałem z 70st w dolocie auto nie miało prawa być szybkie no ale nic trzeba zrobić porządną wentylacje komory silnika i będzie o niebo lepiej