['02 Chevrolet Corvette C5 Z06]

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Re: ['02 Chevrolet Corvette C5 Z06]

Postprzez --orzech-- » piątek, 6 września 2013, 14:18

isf przegrywa na 1/8 z e30 kombi 4.0l v8..... już dwukrotnie przegrał i gdyby nie fuckupy to i prawdopodobnie i ja bym miał tą przyjemność go zjeść... objedziesz go z palcem w dupie... jak nie to spal auto :)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Aniołek » piątek, 6 września 2013, 20:46

no i po wszystkim ISF nie jedzie :lol: , że mieliśmy mało czasu to bez ceregieli odpaliłem system 2 razy podczas dwóch wyścigów z rolki na 3 klakson ISF-a prędkość ok 70km/h w obu przypadkach wzmagałem się z barkiem przyczepności lecąc lekko bokiem a i tak wyglądało to tak jakby ISF zahamował :roll: , po prostu mu spiedala... nie ma się co rozpisywać :lol: , i nadarzyła się okazja jeszcze ze znajomkiem w Audi S5 z miejsca pojechaliśmy 2 razy przy 100km/h nadrabiałem już stratę ze startu a potem masakra - masakra - masakra ja bez nitro bo przy ISF-e się skończyło co doprowadziło do lekkiego zalania motoru :roll: , strach pomysleć co by było gdybym miał pełne butle , proponowałem koledze że teraz bez nitro pojadę ale kolega miał mało paliwa w baku :!:

koniec gazu , opony już nie trzymają w tej temp a jeszcze niedawno trzymały jak było 30st to już jest koniec sezonu dla mnie , nie będę kupował nowych opon do wyścigu z Patrykiem ( pretendent do najszybszej C5 ) bo to się mija z jakimkolwiek sensem - Patryk jeśli to czytasz dostaniesz szansę w przyszłym roku ;)

podsumowanie sezonu : mam fajne auto a resztę przemilczę
Lubie to : Streetracing-------- Windserfing -------CROSSFIT
Aniołek
Forum Killer

Auto: Audi S4 B8

Postprzez Fiveopac » piątek, 6 września 2013, 22:50

Mowilem, ze bedzie pogrom ;) Patryk to ten od czerwonej zagazowanej? Mialem z nim przyjemnosc jechac w polfinale w Ełku. Srogo to sie odpycha. Kiedy robicie porownanie?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Aniołek » sobota, 7 września 2013, 10:02

Tak od tej czerwonej strzela 150KM i ma trakcje bo jest na R888 , ja już trakcji nie mam przy tej temp. wiec znajduje się w miejscu gdzie muszę wydac na opony 3200zł + 2 butle gazu + paliwo czyli 4000zł aby próbować udowodnić Patrykowi że jestem szybszy :roll: , sensu ja w tym nie widzę żadnego a jechać i driftować obok przy +100km/h też nie ma sensu , w tym sezonie nie przykładając wagi do tego co ważne w tej zabawie odczułem na własnej skórze że lepiej dokładnie się przygotować niż potem mieć niedosyt albo "kaca" więc najwyższy czas powrócić do czasów kiedy wszystko było dopięte na ostatni guzik i wtedy kto jest szybszy ten na prawdę jest szybszy a nie głupie tłumaczenie się że opony słabe że końcówka gazu itp. - nienawidzę wręcz się tłumaczyć :evil:
Aniołek
Forum Killer

Postprzez Dziadek » niedziela, 8 września 2013, 07:37

Mówiłem, że mogę ci dać na testy jakieś gumki, szkoda że nie masz felg 17, Hosiery A6 295/35 by sie nadały :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Aniołek » niedziela, 8 września 2013, 19:17

Dobry zwyczaj nie pożyczaj ;)
Aniołek
Forum Killer

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 9 września 2013, 09:47

Aniołek ty bedziesz wiedzial, napadłem wczoraj na obwodnicy na czarna corvette c5 z konwersja swiatel na zwykle, nieunoszone z duuuuzym garbem na masce, straszny bandzior z wygladu. Kojarzysz co to jest?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez erison » poniedziałek, 9 września 2013, 10:32

Albo grubo, albo wcale.
erison
User

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 9 września 2013, 15:08

Thx, to dokladnie on, nie przewidzialo mi sie, ze to c5 :P Na żywo robi wrazenie. Ziomek na tyle miły, ze odnalazl mnie juz na forum mx5.pl i zagadal :) fajny byl pojedynek, dla takich przejażdżek warto czekac na weekendy ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Aniołek » poniedziałek, 9 września 2013, 19:26

Cytat właściciela C5 z innego forum :

Wyścig wyglądał tak.
Jadę sobie obwodnicą około 140 km/h na 6 biegu.
Śmignęła obok mazda tak ze 160 nie więcej.
Myślę sobie, a co tam sprawdzę jak tam te moje konie i redukcja na 4 i gonię.

Jak już byłem z 3 może 3,4 długości auta za nim widzę jak kolo redukcja czarny dymek z wydechu i but. Docisnąłem na tej czwórce do końca bo już nie było czasu na zbijanie do 3 ... I lecimy odległość między nami delikatnie się zmniejsza, lekko go dochodzę ale jestem w szoku toż to mazda, one mają zazwyczaj 1,6 ... prędkość rośnie, jest około 200 mam go naprawdę już bardzo blisko, w bocznym lusterku widzę jego twarz, zmiana na 5 bieg i pizada ... nie wszedł. Zanim wbiłem 5 był już daleko. Prędkości końcowe podaję orientacyjnie bo mam licznik usa i jest wyskalowany do 200 czy to mph czy kmh. O hudzie jakoś zapomniałem bo tam widać prędkość prawidłowo .... więc bardziej można się sugerować biegami niż tym 200 km/h. Nie było więcej łapania bo Pan skręcił na Bydzię a ja goniłem do domu.

Naprawdę sleeper ta mazda ale buta ma.
ta 1/4 mili to wklejona dlatego, że jak to zobaczyłem to pomyślałem, że mam farta ze startu pewnie by mnie zniszczył tą mazdą.
PS. ciekawe ile on waży ?

Auto ma 400,9KM

Five a co ty mu naopowiadałeś o mnie :?:
Aniołek
Forum Killer

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 9 września 2013, 19:33

Tak, juz sie doszukalem tematu :P generalnie chwaliłem twoja trakcje na tych twoich walcach. Znacie sie dobrze? Mierzyles sie z nim bez gazu?
Jak sie zestarzeje i zmądrzeje to chyba wstapie w wasze szeregi bo c5 wygladają przekozacko na autobahnie.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Aniołek » poniedziałek, 9 września 2013, 19:41

Jestem obecny na tamtejszym forum , osobiście się nie znamy jego auto jest słabsze od mojego o ok 40KM i troszkę cięższe , każda vetta wygląda świetnie ;) a tak na marginesie czy ja jestem stary :shock: grwa jego mać :?:
Aniołek
Forum Killer

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 9 września 2013, 19:51

Aniołek napisał(a):Jestem obecny na tamtejszym forum , osobiście się nie znamy jego auto jest słabsze od mojego o ok 40KM i troszkę cięższe , każda vetta wygląda świetnie ;) a tak na marginesie czy ja jestem stary :shock: grwa jego mać :?:

Hehe starosc ustalamy na przykladzie kajmana w innym wątku :P
Po prostu trzeba dorosnąć do wniosku, ze pojemnosci w polaczeniu z niska masą niczym sie nie zastapi ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Postprzez Aniołek » poniedziałek, 9 września 2013, 20:19

im bardziej się starzeje tym jestem młodszy :P :lol:

a tak swoją drogą macie tle samo koni a vetta była szybsza mimo większej masy ?
Aniołek
Forum Killer

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 9 września 2013, 20:28

Aniołek napisał(a):a tak swoją drogą macie tle samo koni a vetta była szybsza mimo większej masy ?

z mojej perspektywy wygladalo to delikatnie inaczej, do konca niemieckiej autostrady bylem z przodu ;) poza tym jechalem bez dachu sporo >2zł , mam ok 380 a nie 400 kuca, nie weszla mi dwojka, bylem na zimowkach, konczylo sie paliwo i kaseta sie wkrecila w radioodtwarzaczu :P ale zabawa i tak byla przednia 8)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta