Po pierwsze, w życiu to auto nie będzie mieć żadnych gołych blach z przodu itd. Nie lubię i koniec. Do tego po co? Wiele razy mówiłem, że to auto ma być powyżej średniej we wszystkim,ale w niczym nie będzie wybitne właśnie też z tego powodu.
Klatka... w sporcie startował nie będę, w kasku jeździć nie znoszę, a idiotyzmem jest jeździć ze zwykła klatką bez kasku.
Folia jest lekka i estetyczna, do malowania maski i klapy trzeba by zużyć ponad 6kg szpachli, odpada, a niepomalowane też nie bardzo zostawić. A na razie wolę mieć te elementy lekkie. Potem zobaczymy, oryginalne leżą w magazynie.
Wskaźniki są potrzebne przy drifcie, to jest katowanie auta, bardziej trendy jest rozumiem założyć 50 budzików,spoko, mogę to zrobić,szkoda jednak miejsca, może uda się tego uniknąći mieć 4w1. I tak czeka mnie wciąż kilka wskaźników (afr, egt, volt, vac, temp mostu). Więc zamiast 9 będzie 6. Obrotomierz musi być, bo obecny kłamie. Angel eyes podobały mi się w kartonie, na aucie niekocznie, są kupione ori, nie ma czasowo możliwości założyć, pisałem o tym. A jakbym chciał racecar to bym troche inaczej to robił i na pewno nie takie bmw, to jest zabawka weekendowa do wielu celów, robię ją po swojemu, nie chcę być trendy, chcę to co mi się podoba. Np naklejek kolorowych nie lubię. De gustibus non est disputandum, ale chętnie słucham takich opinii. Zwłaszcza że częśc wyposażenia kupuję, przykładam, nie widzi się, to zmieniam

I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.