[BMW 318is, E30, 90' ]

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez Fiveopac » wtorek, 6 sierpnia 2013, 18:08

Emocje sięgają zenitu ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez subaru_impra » wtorek, 6 sierpnia 2013, 20:20

Będzie dobrze -powodzonka :) i do zo w sobotę
subaru_impra
Super user

Postprzez saron22 » wtorek, 6 sierpnia 2013, 21:21

Dziadek napisał(a):Bedzie dobrze, trza będzie wymienić jeszcze wiązkę, ews i kilka pierdoł, 5kzł i już jeździsz ;) Za to uwielbiam PUZ'a, przecież dla niego to bułka z masłem powinna być, chyba że każda Mka jest inna? ;)

No tego wlasnie nie kumam - przecież oni przewalili juz troche tych silnikow i powinni wiedziec co jest potrzebne do odpalenia a co nie. No ale z drugiej strony ci co robili mi swap tez powinni wiedziec...
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » wtorek, 6 sierpnia 2013, 21:28

Tak jak i każdy inny mechanior, to są kurwa źli ludzie.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Fiveopac » wtorek, 6 sierpnia 2013, 21:51

Tak jak i każdy inny mechanior, to są kurwa źli ludzie.

:lol: dokladnie tak jest ;)
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez --orzech-- » wtorek, 6 sierpnia 2013, 23:33

Okazało.się że wszystkie s54 jakie robili to.były do driftu i miały silnik wciągnięty głębiej w budę, czyli cieli grodzie itp. Później się okazało że.chcą.mi wsadzić silnik bez regulacji charakterystyki reakcji na gaz czyli bez magicznego guziczka sport.... Co by powodowało że.auto.zawsze ma przepustce otwarte na 100% gdy pedał gazu jest wcisniety tylko na 60%.a to dyskwalifikuje jazdę takim autem po deszczu czy w codziennym ruchu.... Wyszło kilka innych rzeczy ale wszystko jest nieważne .... Chce już.auto mieć z powrotem.... a i okazało się że elektronikę i elektryke ogarnia jego.elektryk pracownik a nie.zleca tego np. chlopakom z Łodzi....
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez --orzech-- » wtorek, 6 sierpnia 2013, 23:34

Mechanicy to zlo
--orzech--
srtb crew

Postprzez kubas » środa, 7 sierpnia 2013, 05:51

--orzech-- napisał(a):Okazało.się że wszystkie s54 jakie robili to.były do driftu i miały silnik wciągnięty głębiej w budę, czyli cieli grodzie itp. Później się okazało że.chcą.mi wsadzić silnik bez regulacji charakterystyki reakcji na gaz czyli bez magicznego guziczka sport.... Co by powodowało że.auto.zawsze ma przepustce otwarte na 100% gdy pedał gazu jest wcisniety tylko na 60%.a to dyskwalifikuje jazdę takim autem po deszczu czy w codziennym ruchu.... Wyszło kilka innych rzeczy ale wszystko jest nieważne .... Chce już.auto mieć z powrotem.... a i okazało się że elektronikę i elektryke ogarnia jego.elektryk pracownik a nie.zleca tego np. chlopakom z Łodzi....

w e46 m3 był przycisk sport??
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » środa, 7 sierpnia 2013, 06:46

No to w końcu sami ogarniają albo wisi na telefonie z Michałem ;) Czy z korzyścią dla Ciebie to się okaże ;) Ale nie ma co teraz sie denerwować, będzie dobrze
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » środa, 7 sierpnia 2013, 07:10

Nie Kubas nie ma wymyśliłem go sobie aby im utrudnić.... :) odpowiadając na twoje pytanie Kubas - tak w M3 e46 jest przycisk sport na panelu pod klima obok guzików dsc i podgrzewania foteli...
--orzech--
srtb crew

Postprzez gucior55 » środa, 7 sierpnia 2013, 07:13

ogarna to do piatku ?
nie ma cudownych aut, cudowna to jest woda z Lichenia!!!!

370KM 490Nm (1,7 bar) Masters Tuning Piaseczno
gucior55
thebestest of SRTB

Auto: zielono-czarny

Postprzez Mav » środa, 7 sierpnia 2013, 07:51

Echh...czyli norma w Polsce...ceny europejskie a podejście wschodnioeuropejskie :/

Pamiętam czasy z 10 lat temu gdy za swapa jak słyszałem że ktoś płacił 15-25 tyś w niemczech u jakiegoś znanego tunera to było WOW. Teraz mamy takie swapy w Polsce...tylko poziom wykonania i rzetelności mamy taki jaki mamy...

Więcej nic nie mówię bo po co Orzechowi podnosić ciśnienie - powinien mu właśnie jakiś miś masować plecy dla relaksu (jak w tej reklamie w getinbanku 8) )
Mav
Forum Clubber

Auto: Nitro GTI Kombi

Postprzez saron22 » środa, 7 sierpnia 2013, 08:24

Nie chce byc zlym prorokiem ale wydaje mi sie, ze troche za malo czasu dales sobie na ten swap. Do soboty jest jeszcze troche czasu wiec mam nadzieje ze zdążą.
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek » środa, 7 sierpnia 2013, 09:37

Orzech jak nie ogarną bryki do piątku , to wpadnij na drina utopimy smutki w butelce wódki :mrgreen:
4MATIC 382KM 470Nm jakoś jedzie :))
Jarek
thebestest of SRTB

Auto: MB Ew213, MB A45amg.

Postprzez --orzech-- » środa, 7 sierpnia 2013, 11:39

Nie biorę nawet takiej opcji za możliwą...

Co do profesjonalizmu to nie można im zarzucić, że go nie mają...
Polskie firmy robią już od dawna o wiele porządniej przekładki silników niż Niemcy. Są nadal tańsi ale niestety głupie pomysły muszą kosztować...

A to, że się tak guzdrzą to tylko dlatego, że takich jak ja mają rozdłubanych z 7 i co najmniej 12 w oczekiwaniu na opuszczenie placu i wjazd na warsztat... jest ich tam 11u a w tym tylko jeden elektryk ...

Co do czasu to 3 tygodnie zapasu na swap było wystarczające... niestety ja nie jestem głównym płatnikiem faktur przez nich wystawianych tylko drifterzy.... silnik był wsadzony już 2 dni po odstawieniu przeze mnie auta ale po tym czasie tempo spadło drastycznie po tym jak przyjechało 3 drifterów i położyli kasę na zasadzie na wczoraj płacimy jak za tybetańskie jeże :) typowe prawa rynku nie ma litości ze względu na długość znajomości...
--orzech--
srtb crew

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta