ale mam lenia na strojenie

Aniołek napisał(a):...nie daje możliwości tuningu wszystkich parametrów w czasie rzeczywistym co by bardzo skróciło proces strojenia tylko odbywa się to poprzez nieustanne korygowanie i fleszowanie ECU

Piotruś napisał(a):Aniołek napisał(a):...nie daje możliwości tuningu wszystkich parametrów w czasie rzeczywistym co by bardzo skróciło proces strojenia tylko odbywa się to poprzez nieustanne korygowanie i fleszowanie ECU
Five też robi to w ten sposób, bardzo żmudna i czasochłonna sprawa... Standalone sporo w tym zakresie ułatwia, oszczędza czas i paliwo.
Mam nadzieję, że w tym roku jeszcze uda nam się stanąć na kresce, choć zapewne złoisz moje 1.3 sromotnie
Powodzenia w strojeniu!
Aniołek napisał(a):dzięki za wsparcie, gadałem z GS mam zrobić 1500km i zapitalać na program i nie o to chodzi że nie dam rady sam tylko bardziej o to że mój HP Tuners mocno uprzykrza życie bo nie daje możliwości tuningu wszystkich parametrów w czasie rzeczywistym co by bardzo skróciło proces strojenia tylko odbywa się to poprzez nieustanne korygowanie i fleszowanie ECU a co każde fleszowanie żeby bloki samouczące sie nauczyły nowych wartości ja muszę ok 60-100km przejechać co jest niezwykle upierdliwe
, a brak mi trochę już cierpliwości