Mnie tam się podoba...!!A pomarańcz na serio wymiata... Aluski ladne ...światelka też ujdą ...a lakier jak na moje boski!Pozatym przynajmniej nie jest to 1 z Civiców w Bydzi ale 1 i nie powtarzalny Civic w Bydzi Więc różnica jest..."Muszę zobaczyć w realu
dziekuje za miłe opinie Co do zakładania kierunków w stylu JDM to temat odpada, nie chce robic kolejnej takiej samej Hondy, tylko cos, czego nikt nie ma Zreszta ten styl nigdy mi specjalnie nie podchodzil..
FordOn napisał(a):Nie powiem bo ta coupe ladnie wyglada... malo tego jest oryginalna i jedyna w swoim rodzaju zeby bylo ciekawiej to ma czarne wnetrze a nie szare...
trzeba przyznać nieżle zrobiony ten cif, Jarek wprowadził w zycie to co juz dawno powinien zrobic Erdi, ale on się nigdy do samochodów nie przyzwyczaja
czarne wnetrza byly w prawie kazdej coupe (chyba oprocz tych z czarnym lakierem), we wszystkich vti i pod koniec produkcji w jasnych kolorach nadzwozia wersjii noblesse (1,3) i w jasnych kolorach lsi i esi. te gorsze wersje typu college, basic nie mialy nigdy czarnego wnetrza - jedynie ciepny popiel.