['97 Mazda 323 Practical 1.5 BA] Żonowóz

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez #OLEJ# » środa, 23 maja 2007, 17:16

Ladny...a nie myślisz czasem pozbyć listew po bokach albo je pomalować pod kolor auta?wg mnie byloby jesio ladniej ;) Alu bardzo ladne :>
#OLEJ#

Postprzez #OLEJ# » środa, 23 maja 2007, 17:16

Ladny...a nie myślisz czasem pozbyć listew po bokach albo je pomalować pod kolor auta?wg mnie byloby jesio ladniej ;) Alu bardzo ladne :>
#OLEJ#

Postprzez Dziadek » czwartek, 24 maja 2007, 07:30

#OLEJ# napisał(a):Ladny...a nie myślisz czasem pozbyć listew po bokach albo je pomalować pod kolor auta?wg mnie byloby jesio ladniej ;) Alu bardzo ladne :>

Gdybys widzial jak poobijane są te to byś zrozumiał dlaczrog to nie wchodzi w rachubę, efekt byłby odwrotny do zamierzonego po 2 parkowaniach pod marketem.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » czwartek, 24 maja 2007, 07:31

ryba-1 napisał(a):Dziadek zszedles na"przyslowiowe" psy ;) fajne to ale takie jakies toczydelko. bardziej pasowales do VW ;)

To bardziej zony niz moje, moja nyska jest. A co do vw, mazda sie mniej psuje ;)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez #OLEJ# » czwartek, 24 maja 2007, 18:01

Dziadek napisał(a):#OLEJ# napisał/a:

Gdybys widzial jak poobijane są te to byś zrozumiał dlaczrog to nie wchodzi w rachubę, efekt byłby odwrotny do zamierzonego po 2 parkowaniach pod marketem.

A to już inna bajka ;)
#OLEJ#

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta