[98 Eclipse Spyder GST]

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez FordOn » czwartek, 5 lipca 2007, 20:25

Czyli dobrze pamietalem ze GSX :P ogolnie mi chodzi tylko o to jak tam jesto upchane a nie czy sie prezentuje :D Ogolnie jakie opony tam masz?? i jak z trakcja bo przy 300+ moze byc :roll: dosc "zabawnie" bo to dmuchane konie :mrgreen:
FordOn
Forum Killer

Postprzez Radek » czwartek, 5 lipca 2007, 20:26

GaceK napisał(a):Aha no wlasnie w bydzi nigdy go nie bylo widac dlatego tak przypuszczalem ze moze sprowadziles albo cos :) Bo nigdy nie widzialem takowego. Ogolnie autko super sie prezentuje no i po mocy tez pewnie ladnie gna :)

PS. gdzie byly te zdjecia robione? :)

Dokladnie - mieszkalem dosc dlugo za granica, dopiero niedawno wrocilem do domu, czyli do Bydgoszczy. Zdjecia zrobione na torze w Kielcach. Jakos na poczatku lipca byl tam zlot Eclipse.

weede napisał(a):rewelacja! zapraszamy na spoty :)
Radek napisał(a):Turbo EVO III 16G rozwiercone z kazdej strony

co to znaczy?

Co znaczy, ze bylo rozwiercone? Chodzilo mi o to, ze czesc wydechowa jak i dolotowa turbo byla dodakowo 'portowana' (rozwiercona)

FordOn napisał(a):Czyli dobrze pamietalem ze GSX :P ogolnie mi chodzi tylko o to jak tam jesto upchane a nie czy sie prezentuje :D Ogolnie jakie opony tam masz?? i jak z trakcja bo przy 300+ moze byc :roll: dosc "zabawnie" bo to dmuchane konie :mrgreen:

Dobrze pamietales :mrgreen: Nie mam zdjec, ale bedziesz mogl zajrzec przy najblizszej okazji :) Oponki 225/40/18. Wiadomo, ze z taka moca nie problem jest zerwac przyczepnosc na stacie, ale przy umiejetnym ruszaniu mozna wystartowac calkiem przyzwoicie. Byle by nawierzchnia sucha byla :mrgreen:
Ostatnio edytowano czwartek, 5 lipca 2007, 20:41 przez Radek, łącznie edytowano 1 raz
Radek
User

Postprzez Kamil Wolski » czwartek, 5 lipca 2007, 22:01

Jak jesteś zainteresowany fotkami to zapraszam do tematu o kalendarzy w OffTopic ;).
Kamil Wolski
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » piątek, 6 lipca 2007, 07:59

meskie mody. gratulacje zaparcia :)
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » piątek, 6 lipca 2007, 13:23

Milo, krótko i na temat, bez bufonady. That's it! Ładne auto. Jakieś LSD w planach czy to automat??
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » piątek, 6 lipca 2007, 13:27

Fajne mitsu i z modami na dodatek, wreszcie cos sie w tej bydzi pojawia , trzymaj tak dalej i do przodu a jak temat odpuscisz to dostaniesz warna :P :P :P :P ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Radek » piątek, 6 lipca 2007, 14:23

Dzieki! Mam nadzieje, ze bedzie szybko okazja, zeby gdzies sie spotkac i pogadac. To jest manual, o szperze juz myslalem, zobaczymy...
Radek
User

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia strona

Powrót do Nasze auta