przez #OLEJ# » wtorek, 30 października 2007, 21:44
O ja Ryba sobie Senka na coś większego i cięższego wymienił...teraz sie tam większy grill zmieści i browców na wypady za miasto też więcej upchniesz !Pozdro
A wogóle to z tego Jeepa chcesz gangsta autko zrobić? Następnym razem śpie na tyłach bo namioty odlatują...a POLO skasowałem! BTW:Nom żyję ale in da Poznań
Sam nie wiem co chce z niego zrobic. ani to rajdowka, ani gangsta, poprostu zwykle auto do przeieszczeania sie z pkt A do pkt B ale na skroty Gratulacje za Polo-daj fotki.
przez mily200 » niedziela, 4 listopada 2007, 00:46
Dobro straszne takie autko miec w bydgoszczy akurat kompaktowe autko żeby po mieście pojeździc
ryba przynajmniej nie musisz kręcic kierownica że tu dziura że tam jakas studzienka wystaje czy coś jedziesz prosto i masz w dupie wszystko nawet krawężniki
przez Prezes767 » niedziela, 4 listopada 2007, 00:53
z Tymi krawężnikami to masz racje. Przynajmniej ma większe szanse na miejsce parkingowe Ostatnio parkowaliśmy pod PZU na wyżynach. Gdyby nie skrót przez krawężnik to by nam się jakieś volvo wepchnęło
Gdyby Bóg popierał napęd na przód, chodzilibyśmy na rękach:)
przez ryba-1 » poniedziałek, 19 listopada 2007, 22:26
Jeepek mial byc seryjny ale za sprawa Jarka juz powoli sie zaczyna.
Dzisiaj zostaly zamontowane biale kierunki z przodu z obrysowkami rodem z USA i sa juz inne plany na nowy sezon