jak sie zalozy to napisze bo mowiac szczerze sam jeszcze nie wiem. najprawdopodobniej gt22 ze sprintera lub bmw.rumianko napisał(a):co tam planujecie za turbawke tak od strony technicznej?
jak sie zalozy to napisze bo mowiac szczerze sam jeszcze nie wiem. najprawdopodobniej gt22 ze sprintera lub bmw.rumianko napisał(a):co tam planujecie za turbawke tak od strony technicznej?
rumianko napisał(a):dave napisał(a): zawsze to powtarzalem ze 4x4 w leonach szybsze. spodziewalem sie ze twoja ibiza na obecnym setupie zrobi juz min 14,5. zreszta sam widzisz... ten balwan tdik grzebie ta swoja wydumke i jakos rewelacyjnego czasu nie ma. montuj kase i kupuj leonabylby juz trzeci w okloicy z 4x4
pozdro.
no widac ze tdikowi troche papa sie zamkneła jak patrox odpisal na S-R, pozatym ten gosc jest smieszny razem z swoim przydupasem arturem![]()
fakt faktem 14,7ET w ibizie nie jest szałem tez myslałem ze bedzie lepiej, ale u ciebie jest juz szał jak nic a co dopiero bedzie jak podjedziesz na ponad 200ps,
co tam planujecie za turbawke tak od strony technicznej?
Cassel napisał(a):no ladnie ladniemusze ci powiedziec ze widzac teraz zdjecia nowe leona spodobal mi sie calkiem pozytywnie
co do czasow przy 13s zycze powodzenia bo bedzie potrzebne![]()
ps.
znajomy z s3 mial 13.5 po kilku dobrych modach okolice gdzies 250KM+
pozdrawiam i zycze kolejnych dobrych modow
Cassel napisał(a):
ps.
znajomy z s3 mial 13.5 po kilku dobrych modach okolice gdzies 250KM+
Cassel napisał(a):znajomy w a3 zmodowanym na jakies 250KM/260KM w osce mial 13,65s na 1/4
Cassel napisał(a):znajomy a3 (oska) 260KM+ mial 13.65 tylko ze na takim setupie jezdzi juz dluuuzszy czas i auto ma ogarniete na maxa
Cassel napisał(a):s3 robione delikatnie w unitronicu ale auto prywatne robi 13,5