stare lampy jeszcze dzisiaj wróca na swoje miejsce a dymione zostana sprzedane, pomyśle jeszcze nad tymi drugimi
co do ankiety to pewnie sporo osób myślało tak jak ja, że te dymione będa fajnie wyglądały, po zamontowaniu jakoś nie robią szału
Mi się podobają te ciemne "dymione " które dzisiaj zdejmiesz , tamte 2 kolorowe są ładne ale oklepane i dużo Golfów jeździ z takimi . A te numer 3 są dobre, a oto chodzi chyba by mieć autko jak najmniej powtarzalne z innymi (no ale to już kwestia gustu)
Jak poprzednicy pisali byleby Tobie się podobało
przez Kamil Wolski » niedziela, 24 sierpnia 2008, 13:30
tomi napisał(a):a dymione zostana sprzedane
A oddać nie można? Bo chyba coś takiego było że towar można zwrócić przed upływem iluś tam dni. Nie wiem tylko jak to wygląda jeśi towar został otwarty.
przez MacMax » poniedziałek, 25 sierpnia 2008, 21:44
Myśle, że to była dobra decyzja. Wg mnie masz dobre światła, które pasują do twojego vwozu i nie śpieszyłbym się z ich wymianą. Ale klapa ładnie wyszła
Tak jak mówili inni, lampy które miałeś mogłyby wyglądać dobrze z innym lakierem:
To są chyba te same, nie?
doszły dystanse do ogólnego projektu, niby nic takiego ale różnica ogromna
dystanse z aluminium lotniczego
przód(przelotowe) po 10mm na stronę, tył(przykręcane ze szpilkami) po 20mm na stronę
fotka poglądowa przed znajduje sie powyżej w moim temacie
po montażu:
Ostatnio edytowano środa, 1 października 2008, 20:34 przez tomi, łącznie edytowano 2 razy
fajnie sie prezentuje, golfy byly zawsze dl amnie najnudniejszymi autami na swiecie zaraz obok astr:) albo sa do bolu nudne i szare albo zwiesniaczone tuningiem ale ten jest wyjatkiem od reguly i naprawde fajnie wyglada, zrobiony ze smakiem, tak trzymac...