przez KOZI » czwartek, 4 września 2008, 17:44
Rulek idealnie to ująłeś, szczerze mówiąc to myslałem, że na tych "znanych forach" będzie dosyć głośno o crxie, jak ktos inny zajmie jakies mijesc en apodium to zaraz pisza, wielka afera, super, gratuluja opisuja a tu nic, ktos tam ze fajnie i tyle. A jakby był to ktos od nich to pomimo zeby zrobil duzo gorszy wynik to i tak dostalby mnostwo pochwal itp. Dla mnie to i tak dosyć wysokobudzetowy projekt ale w porownaniu tak jak piszesz do aut cwanaiczkow z warszawy ktorzy robia je w "renomowanych" firmach za gruba kase, nie mowiac juz o sponsorowanych projektach to moj faktycznie jest niskobudzetowy ale i tym wieksza satysfakcja z tego ze łoimy tych wszystkich cwanaiczkow. Auta maja wrecz przeinwestowane, wszystkie czesci top model, o ktorych bym marzyl, od a do z , poczawszy od zawieszenia, wnetrze, silnik wszystko z gornej polki a stary brzydki crx i tak szybszy, gul skakal im az bylo widac.... Zdziwilem sie ze nei jest glosno o crxie na forach ale mam to gdzies, dziwne tylko bo nie myslalem ze to az tak wielkie kolko wzajemnej adoracji...