['91 Honda Crx EE8] B20VTEC

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez FordOn » poniedziałek, 1 września 2008, 14:13

Gratulacje bardzo szybkiego auta, ktore to fakt faktem namieszalo sporo nie tylko tu ale i na zawodach w Rykach :) Faza (fiesta VR6) nie byl szczesliwy jak zobaczyl twoj czas... Warto bylo jednak czekac... :)
FordOn
Forum Killer

Postprzez KOZI » poniedziałek, 1 września 2008, 22:13

kubas napisał(a):w jakiej hondzie jest taki blok seryjnie ? jest szpera czy w planach ? elektronika przewiduje procedure startowa ? a moze w planach jakas hondata ?

w hondzie crv, szpera by sie przydala bo ciezko z przyczepnoscia ale tez duzo innych rzeczy by sie przydalo a na nie dużo $$$, elektronika nie przewiduje procedury startowej, hondaty nie ma w planie....
KOZI

Postprzez KOZI » poniedziałek, 1 września 2008, 22:14

FordOn napisał(a): Faza (fiesta VR6) nie byl szczesliwy jak zobaczyl twoj czas... Warto bylo jednak czekac... :)

No nie był zbytnio, lekko mówiąc był trochę załamany i poszedł zmieniac koła mówiąc, że nie jedzie wogóle w półfinale bo po co:)
KOZI

Postprzez rulek » czwartek, 4 września 2008, 13:42

"Tak sobie patrze na różne projekty w tym dziale, na dofinansowanie, firmy które te projekty reilizują itd itp i wyciągam wniosek że jeżeli ktoś nie włoży kilka worków pieniędzy, nie zrobi samochodu w wawie w zajebiscie rozreklamowej i znanej firmie, nie mieszka w warszawie, a mimo wszystko złoił kilka wysoko budżetowych aut ze stolicy i nie tylko, to nie zasługuje na dobre słowo. To jest naprawdę przykre. KOZI, GARAŻ, gratulacje po raz kolejny. Pokazaliście że można zbudować bardzo szybkie auto za rozsądne pieniądze bez zbędnego rozgłosu i tak powszechnego lansu w budowaniu różnych projektów (mam tu na myśli extra klocki do budowy, dużo krzyku a wyniki nędzne). Pewnie co niektórym gul skoczy jak to przeczyta, bo wezmą to zbytnio do siebie, ale poniekąd taki jest cel tej wypowiedzi. "

To jest moja wypowiedz na forum SR. Normalnie huj mnie strzela jak widze i czytam te wszystkie warszawskie nadumane trole, ktore wypowiadaja sie w tematach projketow za xxx tys zl. Nie potrafia nic dobrego napisac w temacie auta Koziego. Sie normalnie wkurwilem no.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » czwartek, 4 września 2008, 14:05

rulek, całkowicie się z Tobą zgadzam. (nie czytałem postow na SR w temacie Koziego), ale jak czytam coniektóre posty !markosa czy innych lanserow z Wawy to mnie czasem krew zalewa. To jest najprościej mówiąc zazdrość

BTW pozdrowienia z Irlandii ;)
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez rulek » czwartek, 4 września 2008, 16:19

No normalnie Stelmi zbierasz punkty :)
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez weede » czwartek, 4 września 2008, 16:28

zawsze kibicowalem Koziemu, wiec pogratuluje jeszcze raz fajnego zapierdalacza.

Nie wiem jak to jest w garazowym crx ale nie trać Kozi ulicznego charakteru auta przez ten kolektor...bo co to za przyjemnosc miec mega osiagi jak nie mozna ich wykorzystac. Moze jakas oslona(ala orzechowa), ew wyzsze zawieszenie(moze sztywniejsze zeby tak nie dobijal), albo jakos inaczej kolektor poprowadzić(wiem ze byl drogi). Chyba, ze tylko ja to odbralem, ze Kozi nie chce zapinać po ulicy z tego powodu.
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez KOZI » czwartek, 4 września 2008, 17:44

Rulek idealnie to ująłeś, szczerze mówiąc to myslałem, że na tych "znanych forach" będzie dosyć głośno o crxie, jak ktos inny zajmie jakies mijesc en apodium to zaraz pisza, wielka afera, super, gratuluja opisuja a tu nic, ktos tam ze fajnie i tyle. A jakby był to ktos od nich to pomimo zeby zrobil duzo gorszy wynik to i tak dostalby mnostwo pochwal itp. Dla mnie to i tak dosyć wysokobudzetowy projekt ale w porownaniu tak jak piszesz do aut cwanaiczkow z warszawy ktorzy robia je w "renomowanych" firmach za gruba kase, nie mowiac juz o sponsorowanych projektach to moj faktycznie jest niskobudzetowy ale i tym wieksza satysfakcja z tego ze łoimy tych wszystkich cwanaiczkow. Auta maja wrecz przeinwestowane, wszystkie czesci top model, o ktorych bym marzyl, od a do z , poczawszy od zawieszenia, wnetrze, silnik wszystko z gornej polki a stary brzydki crx i tak szybszy, gul skakal im az bylo widac.... Zdziwilem sie ze nei jest glosno o crxie na forach ale mam to gdzies, dziwne tylko bo nie myslalem ze to az tak wielkie kolko wzajemnej adoracji...
KOZI

Postprzez rulek » czwartek, 4 września 2008, 21:52

I na dodatek poki co moj post nie wnosi zadnego odzewu, a myslalem ze zaczna szczekac chociaz ;) Ciesze sie ze moja inicjatywa zostala poparta :) A co do finansowania, to Kozi doskonale sobie zdaje ze jak na nasze warunki to i tak worek siana poszedl na to, ale tak jak slusznie zauwazyles to i tak duuuuuzo mniej anizeli te cioty z warszawki, a efekt znacznie lepszy. I to ich pewnie najbardziej wkurza.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez kubas » piątek, 5 września 2008, 07:56

hehehe dobre gadacie !! :D a markos jest moim mistrzem jdmu hahahahha nawet ma hak dżejdiemowy :D Tez mnie bardzo dziwi ten spokoj w temacie koziego na sr....
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez maciej29 » piątek, 5 września 2008, 09:52

kubas napisał(a):hehehe dobre gadacie !! :D a markos jest moim mistrzem jdmu hahahahha nawet ma hak dżejdiemowy :D Tez mnie bardzo dziwi ten spokoj w temacie koziego na sr....

markos jest znany na wielu forach jako super mega bogacz z zajebistym autem tak jak ja tutaj tylko bez auta heheheh ogolnie kozi tak jak gadalismy nie byles pewien w czasie prac jak bedzie latal to teraz wiesz mam nadzieje ze zejdziesz na niska 12
maciej29

Postprzez Fiveopac » piątek, 5 września 2008, 10:02

rulek, czytalem twoj post wczoraj na sr i nie da sie ukryc, ze popieram cie w calej rozciaglosci. Co prawda nie widzialem jeszcze Koziego w akcji, ale po wynikach widze ze ogień w szopie. Co do braku komentarzy na forach, to tak jak w czasach odkrywania afryki, przywiezli do europy żyrafe i szacowne grono uczonych po obejrzeniu okazu, jednoglosnie zadecydowalo, ze mimo dowodu to zwierze nie ma prawa istniec . Chyab masz do czynienia z podobnym efektem u poległych przeciwnikow tj. wyparcia z pamieci niewiarygodnego zdarzenia nie mieszczacego sie w ramach pojmowania.
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez Brychu » piątek, 5 września 2008, 10:43

Normalna sytuacja, nie od dzisiaj znana i wiadoma. Tak samo jest jak Weed wrzucał zdjęcia jakiekolwiek czy klipy.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez GaRaż » piątek, 5 września 2008, 11:48

Dzieki chlopaki za dobre slowo, az sie lezka zakrecila , zeby jeszcze tak spadl z nieba sponsor z wielkim worem(najlepiej z regionu ) i powiedzial ze chcial by miec hondeczke na tor , ale tak profi przygotowana :) i zrobic zespol wyscigowy :D .
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez weede » piątek, 5 września 2008, 12:37

a tak btw skrzynia zostala ta sama z 1.6?
weede
Administrator

Auto: C55

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta