Nic się nie dzieje na forum, ogólnie nudy aż wczoraj wygrzebałem crxa z garażu to odgrzebuje też temat...
Zawsze śmieszyło mnie pisanie (co niektórych) na forum o każdej pierdółce i radzenie się w każdej sprawie no ale nic się nie dzieje więc też cos napisze:)
CRX w miarę jeździ ale nie na tyle na ile jest w stanie na obecnym setupie poprzez wąskie gardło jakim jest niestety głowcia. Głowicę miałem plan zimą wysłać w siną dal za wielka wodę do obróbki ale przy obecnym kursie dolara nie ma to sensu bo różnica jest znaczna.
Z kolei jak stanieje na wiosne bo pewnie nie prędzej to znowu pół sezonu jak nie sezon bede miał rozłożony samochód bo zanim dojdzie, obrobią, wróci, sie złoży to sporo czasu:( Wogóle nawet przy starym kursie dolara to duuzy wydatek:( Nie wiem po co to pisze. Acha już wiem - może zrobimy zbiórke pieniedzy na obróbke głowicy z powodu wysokiego kursu dolara - wtedy nakleje naklejkę srtb
Druga sprawa to fakt, że crx wygląda lekko mówiąc nieciakawie. Lakier poniszczony, powgniatany... Przydałoby się pomalować...
Trzecia sprawa to jak gdzieś walne albo ktoś we mnie to raczej nieciekawie w takiej małej puszce i przydałaby sie klatka. Z kolei zwiększy to znacznie wage to przydałyby się ładne elementy z laminatów na codzien - maska, klapa, drzwi a to kasa i to nie mała:(
Czwarta sprawa to fajnie byłoby dokupić pare gadżetów w stylu - kubełki, kierownica itp. itp.
Piąta sprawa to przydałoby sie jakieś profi zawieszenie, co prawda jest jakieś sportowe i to w dobrym stanie ale zbyt lekko mówiąc markowe to nie jest, pozatym przód jest bardzo nisko, na innym zawieszeniu poszedłby trochę do góry co zmniejsyzłoby ryzyko haczenia kolektorem o niewidzialne nawet nierówności...
Szósta sprawa to nie wiem co zrobić z oponami do jazdy na codzień, na zawodach miałem pełne slicki o europejskim rozmiarze mniejwięcej 230 i musiałem odpuszczac gaz a na cozień mam zwykłe drogowe toyo 195 więc nie rusze z miejsca! Kto zna jakieś dobre rozwiazanie na codzień? Myślałem o R888 w rozmiarze 205 bo szerszych w '15 nie ma ale to i tak żaden szał:( Jakie te opony wydają sie waskie które mam to wystarczy spojrzeć na zdjęcie poniżej zapożyczone z jakiegoś pierwszego lepszego portalu internetowego z jednych z ostatnich zawodów gdzieś tam w Polsce...
Siódma sprawa to już nawet nie pisze, że przydałaby się szpera bo nie myślę mawet jaki to wydatek...
Ósma sprawa to fakt iż na to wszystko potrzeba conajmniej 15 tys zł a i tak juz dużo za dużo władowałem w tego parcha więc co najlepiej z tych rzeczy wyżej zrobić w pierwszej kolejności?