przez KOZI » niedziela, 3 maja 2009, 22:49
To chyba z Wami nie halo. Rulek nie wiesz o co chodzi a Ty Orzech co sie napinasz? Przecież przed napisaniem tego rozmawialismy o tym na żywo(20 minut wczesniej) i sami powiedzieliście z Erdim, że się smialiście, że gej kozi by tam wszystkich objechał i o to mi chodziło w mojej zupełnie żartobliwym tonem pisanej wypowiedzi! Ani troche nie przemawia we mnie chęć dowartościowania się albo wyświetlania, że crx zapierdala bo nigdy sie tym wbrew temu co piszecie nie przechwalam a wręcz jak dobrze Orzech wiesz wkółko marudze, że co z tego, że crx jest szybki jak jest wsumie nudny bo nie ma tył napedu i nie można poświrować i ostatnio o tym marudze do zarzgania co np. może Erdi potwierdzić po ostatnio spedzonym popołudniu w jego bmw. Nie pisze praktycznie nawet nic nigdy w temacie o moim crxie bo nie lubie się chwalić w przeciwieństwie do wielu osób co by nawet o nowej choince zapachowej napisali i wkleili zdjeica. Jestem najabrdziej chyba ze wszystkich tutaj daleki od wysmiewania się, że ten ma takie auto a ten ma takie, każdy jest pasjonatem jakiejś tam marki czy stylu i tyle, nie raz pisałem, że nigdy nie pociągąły mnie bmw kiedyś a ostatni zaczęły i to bardzo przez dzwięk, komfort i tył napęd! Nie pisze tego, żeby sie tłumaczyć tylko mnie wkurzyliście bo nie wiem szczeólnie Orzech o co Ci chodzi jak chwile wczesniej rozmawialismy na zywo o tym np. jak zajebiscie wyglada bmka a na tych zdjeciach to wogóle mega przekozak. Zreszta w moim poście który u Was takie obruszenie wywołał nawet na koncu napisałem, że tak serio to gratulacje pucharu i każdy inteligentny nawet po tym domyśliłby sie, że wczesniej to były żaty nie mówiąc juz nawet o buźkach wcześniej. Nie chce mi sie pisac wiecej i wogole nie ma chyba sensu na tym forum juz nic pisac bo nawet w totalnych zrozumiałych dla wszystkich żartach bez żadnego prawdziwego przesłania nie można nic napisać.