[BMW 318is, E30, 90' ]

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez --orzech-- » poniedziałek, 30 marca 2009, 12:08

Ad.1 foka robiona telefonem. Ad.2 tłumik tzw. Pomyłka! Jak odbierałem auto puz nie miał ori wydechu i dał ten na testy... No i raczej testow nie przeszedł... Dzwiek na chwile do zabawy rewelacja.NA Dluższą mete męczy i niestety zabiera moc. W tym tygodniu go pożegnam
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Fiveopac » poniedziałek, 30 marca 2009, 12:37

Sie błyszcz, kiedy pokaz na zywo?
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez --orzech-- » wtorek, 7 kwietnia 2009, 13:50

nie starczylo na nowe max sporty ale starczyło na leko uzywwane sp sporty ;)
235/40/17 idzie na tył ;)
Obrazek

oraz jeden z foteli wyladowal u mnie bo walcze z mocowaniem tego dziadostwa do podlogi a to sie okazuje nie do konca łatwe...
Obrazek

niestety wszystko inne idzie jeszcze gorzej...
auto od 2 tygodni jest na poprawkach mechanicznych i chuj... nawet nie zostalo ruszone... wiec zabieram jej jak jest w piatek i idzie na dalesze prace polowe... pozniej na audio i jak bedzie czas to wowczas sie zrobi poprawki mechaniczne .... i bez kitu mam deprech poniewaz od wrzesnia bylo mowione ze termin 0 to 1 maja i co? i chuj...
--orzech--
srtb crew

Postprzez rulek » wtorek, 7 kwietnia 2009, 13:53

A kase juz mu cala dales ???
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez gshock » środa, 15 kwietnia 2009, 10:55

nie zalamuj sie moj gruz stoi od polowy lutego pod drzewem i nic nie dzieje sie z nim
ten sprzet to unikat na niszczenie turbin ma certyfikat
gshock
thebestest of SRTB

Postprzez ERDII » piątek, 1 maja 2009, 22:52

Przejechałem się dziiaj e30 Orziego i jestem pod dużym wrazeniem. Samochd nie dosyc ze wyglada zajebiscie lakierek sie blyszczy krwista czerwienią to jeszcze zapi..la!!!! Nawet 17 calowe kola mimo iz bardzo ladne które wydawaly mi sie za duze do e30 pasuja idealnie:) Orzi gratuluje wytrwalosci w budowaniu bmw bo efekt jest naprawde super!!
ERDII
Forum Clubber

Postprzez KOZI » piątek, 1 maja 2009, 23:21

Ale przypucka no ale to solidarność jajników 8) Mi tam bmw zawsze sie bedzie kojarzyc z bkb i tyle.
Hehe no żartowałem, pomimo, że Orzech mnie nie odwiedził to i tak jest fajna jego bmka. Jak na bmke oczywiście ;)
KOZI

Postprzez KOZI » sobota, 2 maja 2009, 22:42

Orzech czemu się nie chwalisz jak tam na majówce? czasem z 1/4?:) A tak serio już bez dopierdalania to beemek były chyba tam tysiące bo praktycznie cała droge jak jechalismy do warszawy z przeciwka jechały bmki z całej polski a Ty z czasem 14,5 zająłes drugie miejsce na 1/4 to ja nie wiem co jest z tymi bmkami. jakbym tam crxem przyjechał to bym chyba bez szyb wrócił, szkoda, że nie daliście znac, że inne marki moga startowac :lol: Już wiem czemu bmkowcy się tak razem trzymaja i robią zamkniete zloty, żeby mysleli , że są szybcy ;)

A tak serio to gratulacje pucharu 8)
KOZI

Postprzez weede » niedziela, 3 maja 2009, 10:14

Co tu duzo gadać...bmbka jest przekutasem 8)

Obrazek
Obrazek
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez --orzech-- » niedziela, 3 maja 2009, 11:01

fajne foty weed ;)

ja kozi się dziwie czy ty masz jakieś kompleksy czy jak? średnio raz w tygodniu ludzie piszą ci ze crx zapierdala milosiernie i ze nie ma na niego chuja a ty non stop nawet w zartach sie dopierdalasz z zasady ze nic tylko crx i chuj nie bedzie szybsze.... wczorajsza impreza rzadzila się wlasnymi prawami...
najwazniejsza czescia calej imprezy bylo palenie gumy a wszystko inne jest tylko dodatkiem...
ja wystartowalem w 1/4 po raz pierwszy nigdy wczesniej nie startowalem na 1/4.... startowalem nie dla zwyciestwa tylko dla sprawdzenia czasu bmki jakie kreci na 1/4 .... jechalem dla zabawy bo wiedzialem ze na majowce bylo mase szybszych aut ode mnie mase!!!! a dowodem na to ze nikt nie bral tych zawodow na serio to fakt ze moj samochod wykrecil 2 czas na 1/4 mili calej imprezy... a mam w e30 zmierzone tylko 255KM a na samym stoisku puza były trzy e30ki które mialy silniki 3.2l i moce po 310KM, auto sosena ktore wazy ponizej 1000kg a mam moc 400KM... i alpina adriana 3.3l również w e30.....o nie statrował... ludzie jedli pili i mieli wyjebane na to wszystko inne niz palenie gumy...

a jeżeli ci to poprawi humor to prócz 14,5 mialem jeszcze czasy 14,66 i 14,92.... lepiej się czujesz?
--orzech--
srtb crew

Postprzez Fiveopac » niedziela, 3 maja 2009, 20:47

weede napisał(a):Co tu duzo gadać...bmbka jest przekutasem 8)

Obrazek
Obrazek

Powiem to z cała stanowczością - PIĘKNA ! Dla mnie ideał e30.
Mówiłem ze czerwien bedzie wygladała masakrystycznie!
Gratuluje pucharu !!
Less roof, more fun!
Fiveopac
thebestest of SRTB

Auto: MX5NC2.5T

Postprzez rulek » niedziela, 3 maja 2009, 21:57

Nie chcialem dolewac oliwy do ognia, ale Kozi, bez kitu cos nie halo z Toba. Niby zarty, niby nic na serio, ale jakis tam przekąs caly czas jest. Nie ladnie. A co do e30, to napisze tak. Bylem w sobote z Kamila w Toruniu (ale zupelnie przypadkiem, nie na imprezie bmw), przez miasto przelewala sie niezliczona ilosc wszelkiej masci bmw, a tylko jedna rzucila mi sie w oczy. I byla to oczywiscie e30 Orzecha. Zajebiste auto !!!
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez KOZI » niedziela, 3 maja 2009, 22:49

To chyba z Wami nie halo. Rulek nie wiesz o co chodzi a Ty Orzech co sie napinasz? Przecież przed napisaniem tego rozmawialismy o tym na żywo(20 minut wczesniej) i sami powiedzieliście z Erdim, że się smialiście, że gej kozi by tam wszystkich objechał i o to mi chodziło w mojej zupełnie żartobliwym tonem pisanej wypowiedzi! Ani troche nie przemawia we mnie chęć dowartościowania się albo wyświetlania, że crx zapierdala bo nigdy sie tym wbrew temu co piszecie nie przechwalam a wręcz jak dobrze Orzech wiesz wkółko marudze, że co z tego, że crx jest szybki jak jest wsumie nudny bo nie ma tył napedu i nie można poświrować i ostatnio o tym marudze do zarzgania co np. może Erdi potwierdzić po ostatnio spedzonym popołudniu w jego bmw. Nie pisze praktycznie nawet nic nigdy w temacie o moim crxie bo nie lubie się chwalić w przeciwieństwie do wielu osób co by nawet o nowej choince zapachowej napisali i wkleili zdjeica. Jestem najabrdziej chyba ze wszystkich tutaj daleki od wysmiewania się, że ten ma takie auto a ten ma takie, każdy jest pasjonatem jakiejś tam marki czy stylu i tyle, nie raz pisałem, że nigdy nie pociągąły mnie bmw kiedyś a ostatni zaczęły i to bardzo przez dzwięk, komfort i tył napęd! Nie pisze tego, żeby sie tłumaczyć tylko mnie wkurzyliście bo nie wiem szczeólnie Orzech o co Ci chodzi jak chwile wczesniej rozmawialismy na zywo o tym np. jak zajebiscie wyglada bmka a na tych zdjeciach to wogóle mega przekozak. Zreszta w moim poście który u Was takie obruszenie wywołał nawet na koncu napisałem, że tak serio to gratulacje pucharu i każdy inteligentny nawet po tym domyśliłby sie, że wczesniej to były żaty nie mówiąc juz nawet o buźkach wcześniej. Nie chce mi sie pisac wiecej i wogole nie ma chyba sensu na tym forum juz nic pisac bo nawet w totalnych zrozumiałych dla wszystkich żartach bez żadnego prawdziwego przesłania nie można nic napisać.
KOZI

Postprzez dave » niedziela, 3 maja 2009, 23:05

dobra, skonczcie juz te wywody. niezrozumieliscie sie i tyle. luz.
13,93 et 8)

-- E30 M3 KILER-- :P
dave
thebestest of SRTB

Postprzez rulek » poniedziałek, 4 maja 2009, 06:58

Kozi Tobie brakuje albo kobiety albo juz sam nie wiem czego. Moze i nie jestem w temacie, ale wez sobie przeczytaj swoj post tak na zimno i sam sobie go jeszcze raz zinterpretuj. Ja nie widze w nim jakiegos bezczelnego dopierdalania sie, ale taki lekki jad. Ot co. I uwierz mi, ze ani ja, ani podejrzewam ze Orzech tez, nie mamy powodow aby sie jakos specjalnie napinac ;) I nie bierz tego do sie siebie za bardzo bo wpadniesz w depreche i wtedy bedzie klopot, bo kto bedzie tak skutecznie crx-em wszystkich wypierdalal jak nie Ty :)
ps. Czasami w swych wypowiedziach przypominasz mi Slawka :roll:
rulek
thebestest of SRTB

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta