[90' Honda CRX EE8] CRX GaRa? Racing

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez GaRaż » czwartek, 7 października 2010, 12:16

rulek napisał(a):Chyba coś dźwięk z obrazem się rozjechał. Fajnie że możecie się tak bawić :)

faktyczie sie rozjechal ten dzwiek , cos musialem nie tak kliknac hehe , dzieki za uwage
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » czwartek, 7 października 2010, 18:40

weede napisał(a):większy hebel i zawias, troche wprawy i może 1:4x ? ;)

Weed, mam wrażenie że nie zdajesz sobie sprawy ile trzeba zrobić żeby tam urwać 10 sekund :shock:

To Tomek: świetna jazda, i naprawdę świetny czas. Gratuluje i zazdroszczę! Jechaliście slikiem czy r888? (bo nie doczytałem)
Mav

Postprzez weede » czwartek, 7 października 2010, 19:55

Mav jeśli Tomek mówi, ze jechał na luzie, poza tym (z tego co pamiętam ma mały hamulec i niezbyt torowe zawieszenie) to chyba jest szansa urwać te 7s.

Tak czy inaczej, fajne auto i trzymam kciuki!
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez uboat » czwartek, 7 października 2010, 20:03

Mav napisał(a):...

To Tomek: świetna jazda, i naprawdę świetny czas. Gratuluje i zazdroszczę! Jechaliście slikiem czy r888? (bo nie doczytałem)

R888
uboat
Rookie

Postprzez --orzech-- » czwartek, 7 października 2010, 20:13

jak sie wjezdzi w ten tor i auto to urwie wiecej niz 10s uwazam...
bo auto ma lekki silnik, zajebista moc, niska wagę szpere i kierowcenie w ciemie nie bitego...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez --orzech-- » czwartek, 7 października 2010, 20:30

Venomus napisał(a):Byłem w sierpniu na Torze Poznań, super sprawa :) Nieźle tam cisnęliście ;) Ja musiałem po godzinie jazdy zjechać, tarcze czerwone i dym jak z komina leciał :mrgreen:

nie to ze sie czepiam ale musiales jechac jak skończona pipa...
jedyne auta seryjne jakie wytrzymuja wiecej niz 2-3 okrazenia na torze poznan to porsche, bmw cls i tego typu auta...
wszystkie inne auta nawet podlubane przez "amatorów" powinny przejezdzac jedno kółko na rozgrzewkę, 2-4 na pełnej pizdzie i 1-2 na schlodzenie... w innym razie auto dlugo nie polata...
pisze tylko co widzialem i co mówili kierowcy wyscigowi z ktorymi rozmawialem w poznaniu

slowo "amator" w znaczeniu nie zawodowo, bez nieograniczonych ilosci siana bez hamulcow za 20 tys zł itp. weekendowo, ulicznie...
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez GaRaż » czwartek, 7 października 2010, 21:33

--orzech-- napisał(a):
Venomus napisał(a):Byłem w sierpniu na Torze Poznań, super sprawa :) Nieźle tam cisnęliście ;) Ja musiałem po godzinie jazdy zjechać, tarcze czerwone i dym jak z komina leciał :mrgreen:

jedyne auta seryjne jakie wytrzymuja wiecej niz 2-3 okrazenia na torze poznan to porsche, bmw cls i tego typu auta...
wszystkie inne auta nawet podlubane przez "amatorów" powinny przejezdzac jedno kółko na rozgrzewkę, 2-4 na pełnej pizdzie i 1-2 na schlodzenie... w innym razie auto dlugo nie polata...
pisze tylko co widzialem i co mówili kierowcy wyscigowi z ktorymi rozmawialem w poznaniu

slowo "amator" w znaczeniu nie zawodowo, bez nieograniczonych ilosci siana bez hamulcow za 20 tys zł itp. weekendowo, ulicznie...

heh a Tomek laczine trzasnol 50 okrazen z czego pewnie 10 lajtowo bo to czerwona flaga albo cos innego , generalnie fura zrobila 210 kilasow po torze , silnik przetrwal , hamulce wygladaja ok :) . Plan juz jest na dalsze modyfikacje by poszalec w przyszlym sezonie. Opony byly ciut male R888 195.
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Venomus » czwartek, 7 października 2010, 22:17

--orzech-- napisał(a):

A myślisz, że jak się tam jechało, jak pipa właśnie :P 3 okrążenia na pełnej piździe się pojeździło i tyle... a tak to z instruktorem uczyłem się toru i jazdy po torze, bo była to moja pierwsza przygoda na torze ;) Nawet czasu nie mierzyli :P
FORD COUGAR 2013 2.5 SVT C2 ORANGE EDITION
http://www.CougarKlub.pl
http://www.CougarKlub.org
Pozdrawiam Wszystkich Patryk :D
Venomus
Super user

Auto: Ford Cougar V6 2013

Postprzez rulek » piątek, 8 października 2010, 07:33

weede napisał(a):ja nigdy nie bylem na poznaniu, ale na pewno się wybiore i zweryfikuje Twój podany Personal Best :D

Się tak nie napinaj bo Tobie te paski z auta ze strachu spierdolą.
rulek
thebestest of SRTB

Postprzez luke8 » piątek, 8 października 2010, 08:55

Czas fajny jak na uliczne opony, hebel i zawias.
Dla porownania nkowe bmw (prawie 100km mniej) ale przygotowane na tor na prawdziwym slicku robi z zatrzymanego ten czas wiec potencjal jest
http://vimeo.com/12178346
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez GaRaż » piątek, 8 października 2010, 13:55

luke8 napisał(a):Czas fajny jak na uliczne opony, hebel i zawias.
Dla porownania nkowe bmw (prawie 100km mniej) ale przygotowane na tor na prawdziwym slicku robi z zatrzymanego ten czas wiec potencjal jest
http://vimeo.com/12178346

tam wszystko robi roznice , zawieszenie , opony , regulowane wachacze , kierowca z doswiadczeniem .
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » piątek, 8 października 2010, 16:12

Ile % opon zużyliście, któraś strona mocniej schodzi?
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Mav » sobota, 9 października 2010, 15:14

Lewa przednia najmocniej :)

To Weed: Jak przejedziesz ten tor wyścigowym tempem, stawiam Ci flaszkę...
Mav

Postprzez GaRaż » czwartek, 21 października 2010, 21:06

Nowy gadzecik , lustereczka co mialy przyjsc i byc zamontowane na 3 pazdziernika , lekka obsuwa ale posmigaja w nowym sezonie.

Obrazek
Ostatnio edytowano piątek, 15 lipca 2011, 22:21 przez GaRaż, łącznie edytowano 1 raz
... GaRaż Racing ...
GaRaż
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » piątek, 22 października 2010, 06:31

Uniwersalne czy do crx?
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta