przez ravestation » środa, 3 listopada 2010, 20:30
idziesz jak burza
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
Jako że wszyscy mi mówią, żę zabiję na nitro silnik, zacząłem szukać co on zniesie. Okazuje się, że w serii całkiem niemało: http://www.jimmy540i.com/specs.htm
przez --orzech-- » czwartek, 4 listopada 2010, 21:02
manuale do 4.4 to rarytas... Wiec juz zapierdalaj z szukaniem ich na allegro... Do tego moze warto poszukac jakiwjs skrzyni od diesla 4.0 lub tez jakiejs mocnej 5ki .
To nie tak, do V8 pasuje tylko od V8. Nie ma lekko, albo od 540i albo od m5, bo to ta sama skrzynia. Potem ew kombinacje z 5 biegową od 535, bo to też V8. I koniec.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek napisał(a):To nie tak, do V8 pasuje tylko od V8. Nie ma lekko, albo od 540i albo od m5, bo to ta sama skrzynia. Potem ew kombinacje z 5 biegową od 535, bo to też V8. I koniec.
albo znaleźć odpowiednią skrzynie i przerobić dzwon tak, żeby pasowała.
Suma, sumarum wyjdzie taniej niż zmiana skrzyni co miesiąc.
Tak, moje machanie wajchą i sposób uzywania sprzęgła sprzyjają częstym wymianom, w przedostatniej nysie skrzynia wysrała się dzień przed sprzedażą... W tej też na pewno się wysypie...
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.