['92 BMW 344i E36] ?mietnik vel Remondis vel Pet

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez weede » niedziela, 21 listopada 2010, 23:50

fotel fajny, jesli z prawdziwej skóry (w co nie wierze :P ) to za darmo.
weede
Administrator

Auto: C55

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 22 listopada 2010, 07:06

Ano z prawdziwej, niemcy nie żartują sobie w ofertach (jest dokładnie opisane, że cała przednia, siedząca część fotela jest z prawdziwej a obicie tyłu i z dołu ze sztucznej), bo ich to za drogo kosztuje, jak coś jest napisane, to tak musi być, w odróżnieniu od Polski ;) Poza tym kupiłem dwa prawe fotele, w przypadku 4 drzwi nie ma to znaczenia, a cena prawych jest o połowę niższa, do tego zwykła promocja i na to weekendowe -30% i jesteśmy zadowoleni :lol:
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez luke8 » poniedziałek, 22 listopada 2010, 09:00

Skoro kupiles kierunki to zmieniasz przednie lampy ?
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez ravestation » poniedziałek, 22 listopada 2010, 09:23

świetny fotel, faktycznie 500 zł za skórzany nowy kubeł, to promocja :)
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez luke8 » poniedziałek, 22 listopada 2010, 09:49

Za dwa :)
www.tuning-studio.pl
koni bilstein eibach ebc brembo k&n JR
DBA ACL
luke8
Frequent User

Postprzez ravestation » poniedziałek, 22 listopada 2010, 11:32

nie mam pytań zatem 8)
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
ravestation
thebestest of SRTB

Auto: Q7 & Cayman S

Postprzez Pit » poniedziałek, 22 listopada 2010, 13:15

Łowca okazji! ;)
Pit
Forum Killer

Auto: FD3S

Postprzez Jarek104 » poniedziałek, 22 listopada 2010, 17:20

Kajman, czy ja już mówiłem, że Cie nie lubię..? :P

Szkoda że nie dałeś znać, jedną paczką by coś do mojego peta pewnie też poszło od razu
Jarek104
thebestest of SRTB

Auto: 2,3T & 3,0 V6

Postprzez Brychu » poniedziałek, 22 listopada 2010, 19:22

Bardzo mało praktyczny samochód, byłem dziś świadkiem jak przy bardzo delikatnym wyprzedzaniu na trasie auto poszło bokiem niemal w rów. Co zabawne prędkość była około 60-70 km/h na czwartym biegu.
Całe życie piachem w ryj.
Brychu
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » poniedziałek, 22 listopada 2010, 19:59

O promocji przeczytałem o 21:00 w niedzielę, mając godzinę na przeszukanie sklepu nie miałem czasu na alarmowanie gawiedzi, zresztą z reguły jakoś mało entuzjastycznie reagują wszyscy na okazje z netu, więc nie krzyczę już dookoła, mogę zacząć znowu?

Auto dziś odebrane, (dzięki Brychu za poświęcenie!) odstawione do lakiernika. Ale droga w deszczu na R888 z geometrią na oko i szperą 40%-BEZCENNE. O połowę siwych włosów więcej, pierwszy raz na po skręcie ze skrzyżowania po wbiciu 2 znalazłem się na nie swoim pasie, później jadąć ciut szybciej niż Brychu napisał, bo przy 70-80km/h podczas wyprzedzania stwierdziłem, że mniej mokro jest i wcisnąłem na 4 biegu gaz do końca na chwilę. Efekt - tył na poboczu, ciężko było ale się wyprowadziło. Dalej już bardzo ostrożnie :) Ufff... Jednak na zimę poszukam jakiś szerokich zimówek nawet na dojazdy między mechanikami.

Sprzęgło super, choci ciężko jak smok, ale...jest półsprzęgło! Nieduże,ale wystarczy.
Szpera mocna, kurde ciasno jest na tych 40%, czasem zakręty idą tak sobie, zwłaszcza powoli.

Wydech dość cichy, basowy, połączenie lekko przepuszcza psując zabawę pierdzeniem na środku auta,ale to się zrobi, dźwięk v8 słychać na wyższych obrotach (może Brychu opisze jak to brzmi bo ja jestem stronniczy i mi się podoba), silnik miło koleboce autem na postoju :) Muszę przepływkę chyba wsadzić oryginalną, obecna (535i) chyba kłamie że jest za dużo powietrza i przelewa się auto na niskich obrotach. Poza tym nieźle, jest kilka detali do dopieszczenia nie związanych ze swapem,ale to po lakierniku. Ogólnie jednak powrót do nysy dodał mi skrzydeł, w deszczu pet nie ma szans.
Uff...ale się zmachałem tą jazdą.
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Gregor » poniedziałek, 22 listopada 2010, 22:49

Projekt naprawdę bardzo mi się podoba no i ten czas realizacji :mrgreen: Mam nadzieję, ze będę miał kiedyś okazję zasiąść na fotelu pasażera :roll: Powodzenia w pracach końcowych ;)
"Lamborghini to esencja wszystkiego, co sprawia, że samochody są interesujące,
ekscytujące i cudowne. A my musimy je za to kochać" Jeremy Clarkson
Gregor
Super user

Auto: S13

Postprzez kubas » wtorek, 23 listopada 2010, 19:00

Dziadek na zimę to raczej jakieś mega wąski zimówki i jazda :)
kubas
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » wtorek, 23 listopada 2010, 19:25

fajnie sie czyta fajnie... mam nadzieje ze sie jeszcze przed nowym rokiem da się sprawdzić nasze bmki ;) ja odbieram sobota-niedziela.....
to autoo nie ma być praktyczne tylko mega zabawowe... i ma robić banana na ryju a z tego co slyszalem to dziadzius odmlodzil sie o dobe 10 lat ;)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez Dziadek » wtorek, 23 listopada 2010, 20:25

Nie, no to jest zabawka typowa :) A zimówki na 10" felge to tak se ;) Do tego wąskie to będą tylko dymić a nie ruszać z miejsca ;)
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » środa, 24 listopada 2010, 12:41

Dostałem lampy i ciemne kierunki, temat z głowy, teraz tylko lampy przyciemnie i do auta. Nowe. Powinny zamknąć temat. Zespolone wyglądają jak qpa.

Obrazek
Dziadek
thebestest of SRTB

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta