No czekam na nową przepływkę, co ewidentnie auto na dole zalewa, góra też nie zawsze jest taka jak być powinna. A w 540 silnik chodził ideał, więc po swapie cośtam trza dogłaskać (jest inna przepływka i ecu), mam nadzieję że damy radę.
Auto za tydzień powinno być u Rumianka. Plan robót:
-wydech w kilku wariantach (przelot z końcowym, przelot + H pipe, przelot + X pipe, katalizatory + końcowy),
-montaż świec irydowych,
-podtlenku ze sterownikiem progresywnym i kocem,
-montaż foteli,
-jak dobrze pójdzie może strojenie od razu i ew montaż przełącznika map ECU (jedna mapa na nitro).
Niestety AFR nie dotrze a zegarków niejkupię do tego czasu, to będzie druga tura. Ale i tak już nieźle uważam jak to się zepnie. Na razie śmielej przejechałem się autem kilka kilometrów, tam nie ma 286KM w tej chwili na bank. 230?250? Zobaczymy, liczbę od której zaczniemy sprawdzę i podam na pewno

Obawiam się, bym nie musiał wymieniać pewnej uszczelki przy odmie... nie wiedziałem przed montażem że jest bardzo ważna, dostęp teraz do dupy jest, a amerykanie dopiero mnie w tym uświadomili.
Dziś zakupiłem kilka nowych gratów baaardzo okazyjnie. Dzięki Brychowi za towarzystwo, jak się ogarnę to wrzucę kilka fot

I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.