przez ravestation » poniedziałek, 4 kwietnia 2011, 21:54
ten dźwięk zabija za każdym razem jak jedziesz
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
przez dirkdiggler » poniedziałek, 4 kwietnia 2011, 22:22
Tak się składa że jechałem wczoraj za wami na drodze lokalnej równoległej do nowej obwodnicy. Od stryszka do zielonki. 1/3 z was cieszyła się piękną pogodą i otwartym dachem a 1/3 nie mimo że była ku temu świetna wiosenna okazja. Boicie się o fryzury?
przez ravestation » poniedziałek, 4 kwietnia 2011, 22:25
nie zdążyłem zdjąć HT, żałowałem strasznie
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
nie no spoko tylko jak to przyłożysz do samochodu to będzie podskakiwać jak mocniej dociśniesz to się zatrzyma i więcej się nawkurwiasz niż to wszystko warte
weede odpusc sobie ten sprzet, to jest po prostu tragedia. to co pisze kubas moze sie wydac smieszne ale po pierwszym uzyciu go zrozumiesz. oddaj to puki nieuzywane i masz paragon