Z3,2 Roadster - mityczne 2,8 na sterydach

W tym dziale prezentujemy własne auta, projekty jak i zadajemy pytania właścicielom

Postprzez Venomus » wtorek, 16 kwietnia 2013, 22:15

AUTOTEST POLSKA SP. Z O.O. STACJA KONTROLI POJAZDÓW Tel: 52 375 31 52
ul. Wojska Polskiego 19 obok stacji
Gostek super, można go męczyć i męczyć, a i tak 50zł bierze :D . Dzień wcześniej minimum trzeba dzwonić.
FORD COUGAR 2013 2.5 SVT C2 ORANGE EDITION
http://www.CougarKlub.pl
http://www.CougarKlub.org
Pozdrawiam Wszystkich Patryk :D
Venomus
Super user

Auto: Ford Cougar V6 2013

Postprzez saron22 » wtorek, 16 kwietnia 2013, 22:40

dzieki za info
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez saron22 » piątek, 19 kwietnia 2013, 23:06

Dzisiaj bylem na geo i po wymianie tylnego lewego wahacza w koncu udalo sie ustawic geometrie na tylnej osi :D

Wyszlo to tak:

Obrazek

Jestem zajebiscie zadowolony - w koncu auto sie pewnie prowadzi a po puszczeniu kierownicy nie ciągnie w zadna strone :)

Na przodzie wyszlo tak:

Obrazek

Jak widac kąt wyprzedzenia sworznia zwrotnicy jest na prawym kole nieco za duzy oraz pochylenie kola lekko wyszlo poza skale ale ogolnie tragedii nie ma. Z prawej strony nic z zawieszka nie robilem wiec jak wybije mi sie ktorys sworzen w wahaczu to zmienie caly wahacz i zobaczymy wtedy

Kajman dzieki za dobry namiar - kolo jest ogarniety w temacie i naprawde robi tak zeby zrobic a nie odpierdolic i skasowac. Cena smieszna - 50 zl...
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez Dziadek » sobota, 20 kwietnia 2013, 07:32

Ładna geo, zazdroszczę KWZ, muszę nad swoimi znowu popracować :) Przód mogłeś dać bardziej w negat ciut (tak na wszelki wypadek jakby Cię na tor kiedyś przywiało) ;)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez Jarek » sobota, 20 kwietnia 2013, 08:07

:mrgreen:
4MATIC 382KM 470Nm jakoś jedzie :))
Jarek
thebestest of SRTB

Auto: MB Ew213, MB A45amg.

Postprzez --orzech-- » sobota, 20 kwietnia 2013, 08:10

myślisz że przywieje? :)

ja dziś u niego Astre robiłem :)
"pomiędzy blokami zapierdalam jak tornado"
--orzech--
srtb crew

Auto: E30S54/900Turbo/R100

Postprzez saron22 » sobota, 20 kwietnia 2013, 08:38

Dziadek napisał(a):Ładna geo, zazdroszczę KWZ, muszę nad swoimi znowu popracować :) Przód mogłeś dać bardziej w negat ciut (tak na wszelki wypadek jakby Cię na tor kiedyś przywiało) ;)

Kajman niestety na przodzie nie mam regulacji ani KWZ ani pochylenia kola. Gdyby tak bylo to pewnie wszystkie pkmiary bylyby na zielono :p

--orzech-- napisał(a): myślisz że przywieje?

A dlaczego myslisz ze nie??
saron22
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » sobota, 20 kwietnia 2013, 08:57

a bo jakoś za długo już czekam na tą chwile i straciłem już nadzieje! O dziwo z naszego forum to bardzo mało osób jeździ... Kajman, Mav, Kubas i Gorliś... a tak to wszyscy zawsze jakąś wymówkę mają... Ja mam silne potrzeby współzawodnictwa w związku z czym im więcej znajomych z mocnymi autami do konfrontacji tym lepiej! :)
--orzech--
srtb crew

Postprzez Dziadek » sobota, 20 kwietnia 2013, 09:00

ja tam jeżdżę czym się da i nie narzekam :) Pet w proszku, to biere co pod ręką i też jest git :)
I think there's a defect in my rear view mirror - everything reflected in it seems to disappear extremely quickly.
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez STELMI » sobota, 20 kwietnia 2013, 09:05

Dziadek napisał(a):ja tam jeżdżę czym się da i nie narzekam :) Pet w proszku, to biere co pod ręką i też jest git :)

noo, tylko Twoje dupowozy całkiem fajnie jeżdżą, moja alternatywa to 1,1 LPG w 206-tce :lol:
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez Dziadek » sobota, 20 kwietnia 2013, 09:07

TT masz sprawne panie wystarczająco, to jest auto na ten tor, nie za długie, mocy dość, nawet fwd jak sam widziałeś produkuje dobre czasy :)
Dziadek
thebestest of SRTB

Postprzez --orzech-- » sobota, 20 kwietnia 2013, 09:08

Mnie to ogólnie dziwi, że tak mało osób korzysta z tego toru bo to na prawdę fajny sprytny tor jest... auta o różnych wagach, mocach, zawieszeniach i umiejętnościach kierowców tną się ze sobą o setne sekundy. Na prostych prędkości możliwe nawet do 130km/h ... ograniczane przez szykanę fakt faktem :)
Opony dobrze znoszą ten tor, zawieszenia silniki również więc jak ktoś nie ma chujowego stanu auta to bez przeszkód może bezkarnie napierdalać...
--orzech--
srtb crew

Postprzez --orzech-- » sobota, 20 kwietnia 2013, 09:09

kolo jeździ co ma 208 1,4 hdi i na niektórych rundach niszczył większość uczestników :)
--orzech--
srtb crew

Postprzez STELMI » sobota, 20 kwietnia 2013, 09:11

Dziadek napisał(a):TT masz sprawne panie wystarczająco, to jest auto na ten tor, nie za długie, mocy dość, nawet fwd jak sam widziałeś produkuje dobre czasy :)

ostatnio całkiem sprawne jeszcze nie było, dlatego nie startowałem. Następnej rundy nie odpuszczę :)
STELMI
thebestest of SRTB

Auto: TDI,LPG

Postprzez saron22 » sobota, 20 kwietnia 2013, 09:28

--orzech-- napisał(a):a bo jakoś za długo już czekam na tą chwile i straciłem już nadzieje! O dziwo z naszego forum to bardzo mało osób jeździ... Kajman, Mav, Kubas i Gorliś... a tak to wszyscy zawsze jakąś wymówkę mają... Ja mam silne potrzeby współzawodnictwa w związku z czym im więcej znajomych z mocnymi autami do konfrontacji tym lepiej! :)

ja niestety przed nadejsciem zimy zdazylem oojechac tylko jedna runde a jak sam wiesz zima nie jezdze tym autem. Nie posiadam tez innego auta ktorym moglbym przyjechac. W tej chwili mam juz auto praktycznie zrobione (zostalo zalozenie opon na tyl) i na nastepnej rundzie mam zamiar zjawic sie na starcie. To samo moglbym powiedziec o Tobie bo nie pamietam zebys w zeszlym sezonie zjawil sie na jakims spocie. Wiec troche przyganial kociol garnkowi... Nie szukam zaczepki wiec nie odbierz mnie zle.
saron22
thebestest of SRTB

Szybka odpowiedź

To pytanie służy do uniemożliwienia automatycznego wysyłania formularza przez boty spamujące.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze auta