Auto na chodzie nie było się bez niespodzianek ale koniec końców po testach jest ok a więc po kolei , sprzęgło naprawione u no... z Bydgoszczy Five też u kolegi robił

, działa dobrze choć hałasuje jak zresztą zawsze , jedna z tarcz wyprostowana okładziny organiczne jakiejś lepszej jakości niżu tych gości na Inowrocławskiej nity też jakieś lepsze robota lepiej wykonana niż tam . Skrzynia biegów która przyszła niestety różni się w symbolu o jedną literkę

co nie wróżyło zbyt dobrze po poszukiwaniach w necie wyszło że jest dłuższa dyfer jest taki sam poprzednio przy 7000obr/min na starej skrzyni miałem na 2 120 na 3 173 mniej więcej a teraz mam na 2 140 a na 3 195

a silnik mogę kręcić do 7500 ( kto ma fajny kalkulator prędkości ?) skrzynia z dyfrem pracują cicho ale niestety synchronizator 2 biegu nie daje rady powyżej 4000obr

na szczęście jest z czego części brać , niespodziewanie zostały wymienione wszystkie łożyska na wale

, odczucia z jazdy są bardzo fajne pasują mi takie przełożenia momentu i mocy jest nie mało więc daje to rade , oczywiście nie mogło się odbyć bez testów - w zakresie 100-180KM/h ta skrzynia jest odrobinkę szybsza niż poprzednia i to mimo że teraz jest znacznie cieplej niż były robione poprzednie testy ćwiartka nie jest zrobiona lepiej bo jestem na razie przestraszony jaka jest trakcja poprzednio na r888 ruszałem z 4300obr a teraz najlepiej będzie z 5300obr

, w związku z tym żeby nadmiernie nie męczyć napędu założyłem 315 PZero Rosso iedyś mówiłem na nie zero przyczepności a dzisiaj już tak nie powiem

i do przodu pany jest ogień ..... chyba