przez ravestation » wtorek, 15 kwietnia 2014, 14:13
wyjazd za 2 tyg w pełnym rynsztunku ?
PS. fajna targa
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
przez --orzech-- » wtorek, 15 kwietnia 2014, 14:18
taki mam plan... ale jest ryzyko, że w czasie rozbierania pogubiłem rzeczy niezbędne do poskładania a to może opóźnić trochę wyjazd w pełnym rynsztunku...
przez ravestation » wtorek, 15 kwietnia 2014, 14:24
przy rozebranym aucie te wszystkie małe pierdołki to dramat...
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I’m giving it five stars is because I can’t give it 14." - Jeremy Clarkson
Fajnie, ze sie dzieje z taka iloscia warstw efekt bedzie porażał Co do gubionych czesci to nie martw sie, ja zgubilem doslownie polowe srubek od silnika dopiero wczoraj sie znalazy hehe
Powodzenia przy składaniu - te wszystkie kołeczki zapinki itd to wesoła zabawa Nie znam się za bardzo na lakierowaniu ale wydaje mi sie ze tyle warstw sprawi ze kolor bedzie głeboki - no i czerowne sa szybsze
"Twoj samochod jest wtedy wystarczajaco szybki, gdy stojac rankiem przed nim boisz sie go otworzyc"-Walter Röhl
przez --orzech-- » piątek, 25 kwietnia 2014, 20:42
Pas przedni musiał sobie przypomnieć jak wygląda goła blacha Po zabezpieczeniu i podkładzie Wykładzina podłogowa w trakcie odświeżania i farbowania... Lewa - Przed Drugi element wykładziny na gotowo Półka tylna wybebeszona po pierwszym farbowaniu przed wyczesywaniem włókien i drugim farbowaniem Poukładane do malowanie A tak po nałożeniu ostatniej warstwy klaru w trakcie wypalania