składam auto... od 50h.... staram się aby wszystko było perfekcyjne ale ewidentnie brakuje mi czasu... 3 dni po 10h sam składałem a dziś i jutro z Fordonem... jest chyba dobrze...
przez dirkdiggler » poniedziałek, 2 czerwca 2014, 10:35
A ja się pytam, gdzie są zdjęcia? No gdzie? Dla potomnych, wnuków, wewnętrznej motywacji itd. W przyszłym roku na wiosnę też przymierzam się do malowania całej budy i taki wątek stałby się moim ulubionym do przekonania własnego siebie że malowanie jest potrzebne, ba nawet konieczne
przez --orzech-- » poniedziałek, 2 czerwca 2014, 11:57
Trochę poprawiłem wygłuszenie wnętrza ... bardzo delikatnie Uporządkowałem kable i przewody Co mogłem pochowałem I wsadziłem odświeżony dywanik Po częściowym pasowaniu tyłu
I tak to jest że jak się składa stare auto to nagle pojawiają się inne stare auta
W piątek z Fordonem walczylismy do prawie 20. W sobotę powalczyliśmy do 24ej. Auto złożone w 98%. I osobiście do piątku nic przy nim nie tknę. Bo muszę trochę młodej poświęcić więcej czasu. Zeszły tydzień delegacja 4 dni po czym 2 dni w garażu i niedziela w trasie do 16....
przez dirkdiggler » poniedziałek, 2 czerwca 2014, 22:30
Pięknie, Chodziły mi po głowie detailinigi itp, ale widzę że nic nie zastąpi dobrego malowania.
PS. Nie myślałeś żeby przy okazji wrzucić body kit z M3? Tak czy owak już za późno I auto prezentuje się już obecnie zjawiskowo ale pakietem m3 byłoby megadobrze. Przy klasycznych subarynach jest kilka opcji jak poszerzyć nadwozie - nie czuję bmw, nie wiem jakie kompliacje można by napotkać. Pewnie trzeba by pruć I laminatować, a to zawsze rodzi pewne perturbacje.
przez --orzech-- » poniedziałek, 2 czerwca 2014, 22:43
Poszerzenie bmw w ori poszerzenia M3 e30 to jest niebotyczny koszt a cena tylnej szyby i klapy wręcz chora... a laminaty to pedał na maksa... poszerzyć ją mogę nadkolami z saxo vts lub wypychaniem nakoli na maksa ale to też wiocha... sadzam jeszcze dystanse na koniec wiec jak się uda to może trochę poprawi wygląd buni...
chciałem ją pozostawić z zewnątrz w oryginale 318is nie licząc dużych felg...