dave napisał(a):Ale po co mialbym podjezdzac? Mając firmę 500 km ode mnie mialbym tez podjechać aby odbyć 10 minutowa rozmowe na temat kosztow zrobienia silnika?
To niepotrzebnie pytasz o koszta skoro nie jetes zainteresowany , jesli bylo by inaczej to zapewne odwiedzisz nas.
dave napisał(a): To ze wyjdzie wiecej to nikt nie musi mi mówić bo jakieś pojecie o tym mam ale traktowanie modyfikacji silnika hondy jak lotu w kosmos jest tak smieszne ze aż dramatyczne.
Jesli mial bys firme 500km stad to bys tu nie pisal , w takiej sytuacji zapewne takze spytasz kogos na miejscu. Modyfikacje Hondy to nie wiedza tajemna , jest mnostwo przykladow , gotowych setupow , choc i to czasami nie starcza jak wynika z kilkuletniego doswiadczenia w wyscigach patrzac na innych zawdnikow Jakos nikt nie podaje tu ze tak powiem kosztow operacji a wlasciciel nie zyczy sobie tego by podawac . Jesli ktos jest faktycznie zainteresowany z regionu to zapewne nie zbawi go podjechac , porozmawiac i poradzic sie tak jak zrobil to np. ryba zanim kupil CRXa. Podjechal , okreslil sie ze chce uzywac nitro , okreslil budzet na stan obecny i co by chcial w przyszlosci uzyskac. Zostala ustalona ze tak powiem sciezka rozwoju ktorej sie trzymai obecnie i smiga jak dziki

, wystarczy podjechac i porozmawiac.
... GaRaż Racing ...
>> Serwis i naprawa pojazdów <<