No to jakis upik by sie przydal bo costam sie podzialo poza oczekiwaniem na felgi
Wg kolejnosci: dawno temu juz wpadly Willansy dla kierowcy i pasazera, jak zobaczylem te pasy po raz pierwszy to swtwierdzilem ze sa zajebiste ale nie przypuszczalem ze kiedys sobie takie sprawie. Strasznie mi sie podoba, ze jest ich tak malo w Polsce, ze maja rodowod z F1 i ze sa czarne. Wiem ze jako "Hądziasz" powinienem sie jarac zielonymi Takatami, no ale

Jakis czas temu ogarnalem sobie OEM owiewki z ..... Nowej Zelandii

Jest to raczej rzadka czesc, jak szukalem to byly jeszcze 2 komplety na sprzedaz, jeden z USA i jeden z Japonii:

Mina kuriera jak mu powiedzialem ze sobie sprowadzilem owiewki z drugiego konca swiata do 20 letniego civica - BEZCENNA
Po dlugim i wkurwiajacym montazu siadlo to jakos tak:

No i bylem finalnie wystroic samochod, pokrecic kolami rozrzadu i ustawic wszystko na hamowni.
Wynik troche zawyzony, bo odcinka powinna byc na 8600, ale ogolnie jestem zadowolony z tego jak jedzie.

Powoli koniec sezonu, koniec wiekszych modow, czas sie troche odkuc, bo nawet Poznania nie ogarnalem w tym roku.
W planach montaz wiekszej chlodnicy, ktora juz sie kurzy u mnie, zmiana lusterek i na razie tyle.